BOTOX / INJECTABLES

Donderdag 8 december is er weer een Botox / Injectables en Anti-aging dag.

Met Dr. R. Ernsting, een zeer deskundig cosmetische arts, die hiervoor diverse opleidingen in binnen en buitenland heeft gevolgd en lid is van De Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG).

Een goede huidconditie zorgt er ook voor dat het resultaat van de injectables langer zichtbaar blijft. Daarom biedt PurSan naast Botox en Fillers, ook een totaalaanpak aan waardoor je huid er langdurig jong, maar vooral op een natuurlijke manier mooi uit blijft zien. Wij gaan voor de hoogste kwaliteit

Dr. Ernsting geeft je een goed en eerlijk advies over, wat wel en niet toepasbaar is en het te verwachten resultaat en je kan als je wilt gelijk geholpen worden. Voor de behandeling wordt eerst een consult afgenomen. Hierbij wordt helder uitgelegd wat de behandeling inhoudt, welke eventuele bijwerkingen er zijn en hoeveel de behandeling kost. De injectables die gebruikt worden zijn Botox, Sculptra, Radiesse, en Teosyal.

Botox 1 regio € 135,00
Botox 2 regio’s € 270,00
Botox 3 regio’s € 400,00
Teosyal vanaf € 275,00
Radiesse vanaf € 375,00
Sculptra vanaf € 575,00

Liquidfacelift
De liquid facelift (vloeibare facelift) is een niet-operatieve behandeling, waarmee Dr.Ernsting het volume en de jeugdigheid in je gezicht weer terug brengt.

Uit onderzoek blijkt dat 80% van je uitstraling wordt bepaald door de contouren en verhoudingen in het gezicht. Voor een jeugdige uitstraling moeten die in balans zijn. Het gaat om het totaalplaatje en niet om het opvullen van die ene rimpel.

Bij PurSan bent je verzekerd van deskundig en realistisch advies. Dus mail of bel gerust voor vrijblijvende informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Website & Onlineshop