HUIDVERBETERING

De huid verfraaien is een vak. Want geen huid is hetzelfde.

PurSan houdt zich bezig met het brede spectrum van huidverbetering en -verjonging. Om de beste resultaten te bereiken gebruikt PurSan bij gezichtsbehandelingen exclusieve apparaten die de meest effectieve technieken combineren.

Diamond Microdermabrasie (90 minuten) € 68,- (als kuur 6 x 90 minuten € 360,-)
Een Diamond Microdermabrasie behandeling is de meest natuurlijke en minst ingrijpende methode om uw huid structureel te verbeteren. Deze behandeling is zeer geschikt voor het gezicht, de hals, het decolleté en de handen.
Het is een techniek om de conditie van de huid pijnloos en zonder allergische reacties zichtbaar te verbeteren. Diamond Microdermabrasie verwijdert dode huidcellen en stimuleert de onderliggende huidlagen tot een betere doorbloeding en aanmaak van collageen, waardoor de huid zichzelf vernieuwt en egaliseert. De diepte en werking kan zeer nauwkeurig worden bepaald en per behandeld gebied worden aangepast. Hierdoor kan de Diamond Microdermabrasie als een peeling worden ingezet bij een vermoeide, matte, vlekkerige of verouderde huid, maar ook bij oppervlakkige rimpelvorming, verstopte poriën, pigmentvlekken en beschadigingen door zonlicht. Aansluitend op de Diamond Microdermabrasie wordt een masker van hyaluronzuur met ultrasoon (geluidsgolven) de huid in gesluisd. Deze geluidsgolven zorgen ervoor, dat het hyaluronzuur zeer diep door de huid kan worden opgenomen. De huid zal er direct na de behandeling gladder en frisser uitzien.

Micro Needling
Deze behandeling geeft spectaculaire huidverbetering. Superfijne naaldjes van de Medik8 Titanium Dermaroller maken honderden microkanaaltjes zonder de huid te beschadigen. Door het zacht perforeren van de huid ontstaat een massale migratie van fibroblasten (jonge bindweefselcellen) en aanmaak van collageen en elastine. Deze vezels zijn verantwoordelijk voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Ook worden er nieuwe bloedvaatjes gevormd. Tevens worden zeer geconcentreerde, hoogwaardige serums basis van o.a. Hyaluronzuur, krachtige vitamines, anti-oxydanten en peptiden in de diepere huidlagen vele malen beter (200x) door de huid opgenomen. De huid blijft intact en de fijne microkanaaltjes sluiten zich weer binnen enkele minuten.

De behandeling vult de afgenomen hoeveelheid natuurlijk Hyaluronzuur aan, waardoor je huid zijn volume en elasticiteit terugkrijgt, de vochtbalans weer wordt hersteld en je rimpels vervagen. Afhankelijk van je huid zullen er 4 tot 6 behandelingen nodig zijn, met een tussen periode van 4 tot 6 weken.

Om het effect van de behandeling te vergroten wordt de Homeroller voor thuisgebruik geadviseerd, hierdoor zal het resultaat versneld worden. De aanmaak van nieuw collageen (deze zijn verantwoordelijk voor de stevigheid van uw huid) heeft veel tijd nodig, daarom werkt de behandeling na een kuur tot zeker een half jaar lang door.

Micro Needling gelaat en hals incl. roller € 110,00
Micro Needling gelaat, hals en decolleté incl. roller € 140,00
Micro Needling bovenarmen incl. roller € 110,00
Micro Needling buik incl. roller € 110,00
Micro Needling bovenbeen incl. roller € 130,00

Bij een kuur van minimaal 4 behandelingen krijgt u een Micro Needling roller t.w.v. € 85,00 cadeau.

Ultrasone golven
Een circulaire micromassage, die de doorbloeding verbetert en de cellen vernieuwt. Een hooggeconcentreerd serum dringt moeiteloos diep je huid binnen en zorgt voor een boost en hydratatie. De serums zijn in het bijzonder gericht op zuurstofvoorziening en de aanmaak van collageen en elastine. Rimpels vervagen en verslapt bindweefsel wordt steviger. Deze ultrasone behandeling richt zich op het activeren van de huid zelf. Het is geheel pijnloos en biedt een prachtig en langdurig resultaat.

Galvanische massage
Deze behandeling kalmeert, reinigt en hydrateert de huid. Galvanische stroom in combinatie met een milde massage bevordert de bloedcirculatie, zodat cosmetische producten moeiteloos de huid binnendringen. Het apparaat geeft op een veilige en milde wijze zwakstroom af en past zich automatisch aan de specifieke behoeften van de huid.
Naast het tegengaan van de veroudering van het gezicht, kan Galvanische Stroom ook ingezet worden bij een lichaamsbehandeling. Het stimuleert de vetafbraak, verzacht cellulitus en maakt de huid gladder en steviger.

Ultrasonic koud/warmte-therapie
Het thermisch ‘sauna-effect’. Warmte (32 tot 42 graden Celsius) zorgt ervoor dat de huid regenereert en vitaliseert. Huidcellen worden gestimuleerd om collageen aan te maken. Ook worden werkstoffen van ampullen en maskers beter opgenomen door de huid. De koude zijde kan een temperatuur bereiken van 5-10 graden Celsius en sluit de huid na de behandeling met warmte. Het geeft een verkoelend en fris gevoel en maakt je huid weer rustig.

Photon lichttherapie
Stimuleert de celstofwisseling en ondersteunt de aanmaak van nieuwe cellen. De aanmaak van nieuw collageen zorgt ervoor, dat huidveroudering krachtig en effectief in de diepte wordt tegengegaan. Na een kuurbehandeling is er een zichtbare vermindering van ouderdomsverschijnselen zoals rimpels, fijne lijntjes, pigmentvlekken en slapper wordende huid.

OPPERVLAKKIGE MEDICAL PEELING (TEOSYAL GLYKOLZUUR) (40 / 60 minuten) € 75,- gezicht en hals, € 115,- gezicht, hals en decolleté
Met het ouder worden gaat de kwaliteit van de huid achteruit. Zon, roken en stress kan dit nog doen versnellen. Het resultaat is een vale, grauwe en vlekkerige huid. Door middel van een oppervlakkige peeling (zoals een glycolzuurpeeling) kunnen we op een veilige en gecontroleerde manier de laag met de beschadigde huidcellen verwijderen. Hierdoor wordt de ‘gezonde huid’ weer zichtbaar en kan uw huid weer stralen. Er is geen hersteltijd nodig bij deze peeling. De aanpak is geleidelijk, vandaar dat er gemiddeld 6 behandelingen nodig zijn. Dankzij onze TEOSYAL peeling hebben wij de keuze uit 3 verschillende concentraties (20%, 35%, 50%). PurSan zal dan ook de meest geschikte peelingoplossing op jou huid afstemmen.

Abonnement (= kuur van 6 behandelingen)  Gezicht en hals: € 375,-, Gezicht, hals en decolleté: € 600,-

TEOSYAL Peeling 8%
Deze fruitzuurpeeling met een percentage van 8% is ideaal om de huid een effectieve oppepper te geven.
De huid wordt helderder en egaler van kleur, kleine oppervlakkige pigmentvlekjes worden minder zichtbaar en de poriën worden fijner. Vanwege het lage percentage een ideale peeling om mee te starten of voor een gevoelige huid.

TEOSYAL Peeling 15%
Deze fruitzuurpeeling met een percentage van 15% is ideaal voor verbetering van  pigmentvlekken of een doffe huid. Pigmentvlekjes en fijne lijntjes worden minder zichtbaar. Door de toevoeging van melkzuur wordt de huid verstevigd en voelt deze “vol” aan.

TEOSYAL Peeling 30%
Deze fruitzuurpeeling met een percentage van 30% is ideaal voor mensen die hun huidtextuur effectief willen verbeteren. Bevat een hoger percentage Glycolzuur dan de andere peelings en is daarom zeer effectief in het behandelen van bijvoorbeeld huidverkleuringen, doffe, vale huid, fijne lijntjes en grove poriën.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Website & Onlineshop