ACTIES

Wil jij iemand een prachtig verwen cadeau vol elegantie en stijl geven?

Geef dan een Cadeaubon van PurSan Beauty & Wellness De ontvanger kan dan zelf bepalen of hij/zij wil genieten van een heerlijke behandeling of prachtige producten. De PurSan cadeaubon is tegen elk gewenst bedrag of behandeling verkrijgbaar.

Trendy verpakt zodat het ook een feestje is om te geven.

Of geef een Visagie & Hairstyling workshop & Glamour foto cadeau aan jezelf of iemand anders.

Make-up
Voor elke gelegenheid is een passende make-up te bedenken. Oftewel de make-up dient bij de gelegen-heid en omstandigheid te passen.

Je vindt het prettig om er goed uit te zien, maar soms weet je niet hoe je met make-up het gewenste effect kunt bereiken. Ik bied je de gelegenheid om tijdens de Visagie & Hairstyling Workshop (Glamour) onder vakkundige begeleiding te leren hoe je de ultieme galmourlook professioneel aan kunt brengen.

Dit gebeurt op de locatie van PurSan, maar kan ook bij jezelf thuis, bedrijf, ect. De groep moet uit minimaal 4 en maximaal 8 personen bestaan. In de 3 uur durende visagie workshop leer je, onder het genot van een drankje en hapje, stap voor stap de theorie en praktijk van de visagie. Alle stappen worden voor gedaan en daarna ga je onder begeleiding zelf aan de slag.

Hairstyling
Ook het stylen van het haar is van belang voor het creëren van de juiste look. Krullen, stylen, diverse opsteektechnieken en touperen, het is allemaal onderdeel van de uiteindelijke look. Zonder het juiste kapsel komt de make-up niet tot zijn recht en visa versa. PurSan geeft tips om in de toekomst “jou”look zo compleet mogelijk te maken.

Wat is er nu leuker dan om na de workshop op de foto te gaan? Natuurlijk legt PurSan je vast met twee portret foto’s geschoten met een professionele spiegelreflexcamera, zodat je er een mooie herinnering aan over houdt.

Een uniek cadeau voor moederdag, verjaardag, vriendinnenfeest, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, kinder of tiener party geschikt.

Prijs: € 48,- per persoon (incl. een hapje en een drankje), met 2 portret foto’s € 60,- per persoon.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Website & Onlineshop