CONCEPT

PurSan creëert schoonheid en brengt mensen terug naar de bron.

Verzorging van buitenaf en van binnenuit is het credo. Met aandacht voor de gezondheid, ontspanning en balans. In een omgeving waar alle zintuigen worden geprikkeld. Waar wordt gewerkt met natuurlijke producten. En met een breed aanbod.

Bij PurSan kun je terecht voor professionele schoonheidsbehandelingen op basis van aromatherapie. Gericht op lichamelijk, geestelijk en cosmetisch welbevinden. Er is een verschuiving van conventionele naar natuurlijke producten. PurSan speelt in op deze trend door te werken met zuivere producten die binnenkomen. Letterlijk en figuurlijk.

PurSan staat voor resultaat en beleving. Daarom wordt gewerkt met zogenaamde moods. Het concept richt zich op het stimuleren van alle zintuigen. Horen, zien, ruiken, proeven, voelen, oftewel ervaren. Elke mood staat voor een andere beleving. De behandelruimte is daarom voorzien van de nieuwste technieken, zodat deze in de juiste sfeer kan worden gebracht. Denk hierbij onder andere aan LED-verlichting en beeldprojectie. Heerlijke muziek om naar te luisteren ontspant de geest. En aromatische theeën en sappen vergroten het gevoel van welbehagen en volmaken de beleving. Kortom: een ongedwongen sfeer, die volledig is afgestemd op de behoefte van het moment. Want de sfeer heeft invloed op je stemming. Door de behandeling en de sfeer op elkaar af te stemmen wordt het optimale effect bereikt.

Naast cosmetische behandelingen en de vraag naar natuurproducten zijn ook wellness, ontspanning, levensstijl, voeding en gezondheid belangrijke behoeften van de moderne mens. Deze ontwikkelingen in de markt dagen PurSan uit om een totaalpakket aan te kunnen bieden. Hiervoor werkt PurSan samen met ondernemers en organisaties in de gezondheidssector.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Website & Onlineshop