VOOR DE MAN

Ook de man beseft dat er goed uitzien bepalend kan zijn voor het zelfvertrouwen en imago.

Hij streeft naar perfectie, kwaliteit en luxe. Ook wat betreft zijn uiterlijke verzorging. Hij wil een einde maken aan rimpels, donkere kringen onder de ogen, huidirritaties na het scheren. En dat allemaal het liefst met een minimum aan inspanning en een maximum aan resultaat.

Mannen beperken zich niet meer tot scheerzeep, after shave en deodorant. In een cultuur waar het uiterlijk sociaal belangrijk is en een frisse uitstraling centraal staat, willen de heren er net als de vrouwen zo lang mogelijk gezond en verzorgd uitzien. Een goede huidverzorging is een onmisbaar onderdeel van onze levensstijl.
De mannenhuid heeft een andere verzorging nodig dan die van de vrouw. Daarom heeft PurSan selectie behandelingen samengesteld voor de man. Zonder opsmuk en met onmiddellijk en zichtbaar resultaat.

De all-in-one behandelruimte van PurSan in St Pancras is modern ingericht en is voorzien van de nieuwste technieken. De trendy Kosmic wellnesscabine maakt het plaatje compleet. Door te werken met zogenaamde moods is het eenvoudig een keuze te maken uit het aanbod. Of het nu gaat om een gezichts- of lichaamsbehandeling, een massage, het verwijderen van overtollig haar of wittere tanden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Website & Onlineshop