CRUISE CONTROL

Intensieve gezichtsbehandeling (60 minuten) € 60,-
Het doel van gezichtsbehandelingen is het herstellen van de natuurlijke balans in de huid en deze te voorzien van nieuwe energie. Laat je door PurSan verrassen met een behandeling geheel afgestemd op jouw behoefte en huidtype.

Hyaluronzuur ampulbehandeling (60 minuten) € 75,-
Het is een teken van de tijd dat de huid zijn elasticiteit verliest. Ons gezicht komt er anders uit te zien. De huid wordt losser, minder stevig maar ook het weefsel ondergaat veranderingen. Behalve het natuurlijk verloop, wordt de veroudering van de huid beïnvloed door de mimiek, gewichtsschommelingen, stress en de zon. Het ampul vormt met de keratine in de hoornlaag een unieke verbinding, slaat vocht op en voorkomt vochtverlies. Het verstevigt onmiddellijk de huid, maakt het zuurstofrijk en hydrateert. Daardoor wordt een snel en duurzaam gladstrijkend effect bereikt.

Hyaluronzuur oogbehandeling (30 minuten) € 40,-
Vochtbalans herstellende oogbehandeling voor de vochtarme huid. Het ampul vormt met de keratine in de hoornlaag een unieke verbinding, slaat vocht op en voorkomt vochtverlies. Daardoor wordt een snel en duurzaam gladstrijkend, opvullend en vocht herstellend effect bereikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Website & Onlineshop